lørdag den 14. september 2013

Rugbrød med hønsesalat

Hvis du har en rest kylling tilbage fra dagen før, hvofor så ikke lave en hønse/kylling salat?
(De billeder jeg tog til denne opskrift, blev desværre ikke gode. Derfor er der ingen billeder til lige denne opskrift.)
Det skal du bruge:
  • Kylling fra dagen før. (stegt, grillet eller kogt)
  • 1 glas hvideasparges
  • 1 dåse ananas
  • Græsk yoghurt
  • Lidt mayonnaise
  • Salt og peber
  • Citronsaft
  • Bacon til pynt
  • Rugbrød
Sådan gør du:
  • Rør en god dressing af græsk yoghurt, mayonnaise, citronsaft, salt og peber.
  • Hak de hvideasparges og ananasen ud i små stykker. Kom det op i dressingen.
  • Fjern ben og eventuelt skind fra kyllingen. Skær den i små stykker, og kom den i skålen.
  • Rør det hele godt sammen og smag det til.
  • Steg bacon til pynt af toppen af rugbrøds maden.
  • Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar