onsdag den 10. juli 2013

Salat med makrel, nye kartofler og bønner

Dette er en dejlig sommer ret. Det var denne uges fiskeret, fra Årstidernes slankekasse for 2 personer. Vi tilføjede lidt dressing til retten.
Det skal du bruge:
  • 1 Røget makrel
  • 1 pose dild
  • 1 salathoved
  • ½ pose nye kartofler
  • 1 pakke friske bønner
  • 2 fed hvidløg
  • yoghurt eller creme fraise 
  • salt + peber

Sådan gør du:
  • Vask kartoflerne og sæt dem over at koge i saltet vand.
  • Nib bønnerne og skær dem over på midten. Skær hvidløget i skiver. Put bønner og hvidløg i en si og sæt dem til at dampe over gryden, hvor kartoflerne koger. Bønnerne skal ikke blive helt bløde, de skal have lidt bid i sig.
  • Hak salat og dild og kom det i en skål.

  • Fjern hovedet og benene fra makrellen, og skær det i små stykker. Kom det i skålen med salat og dild.
  • Bland lidt salt og peber i yoghurt eller creme fraise.

  • Anret maden og spis. Velbekomme.

2 kommentarer:

  1. En dejlig ny forfriskende måde, at spise røget
    makrel på ;o)

    Kh Lene

    SvarSlet