torsdag den 28. november 2013

Fedt Forbrændingssuppe

Min mor og jeg har siden i fredags været på "Fedt Forbrængssuppe kuren". Det er sidste dag i dag. Hurra for det! :)
Vi valgte at tage en tur her inde jul. Vi har begge tabt os et par kilo, og vi føler os sundere og lettere.
Måske du vil prøve den?

Fedt forbrændingssuppe kuren er en 7-dages kostplan, der tager sigte på at opnå hurtige vægttab.
Det er ikke en langsigtet vægttab løsning, men er kendt for at være effektiv på kort sigt.
Det er meget vigtigt at følge instruktionerne nøje, hvis man vil se resultater af dette program.
Opskrifterne for ”Basis – fedtforbrændingssuppen”, hav rigeligt med ingredienser for at kunne lave nye portioner, så tit der er behov. Den renser din krop og starte en fedtforbrænding af voldsomme dimensioner. Det, der sker, er, at din krop skruer op for forbrændingen, og det er det, der resulterer i et vægttab. Du kan spise så meget af suppen, som du har lyst til, og så tit du er sulten.
Basis – Fedt Forbrænder Suppen 10 l.

 • 3 store løg
 • 1 dåse hakket tomater
 • ½ hvidkålshoved
 • 500 g. grønne bønner
 • 1 kg. Gulerødder
 • 2 grøn peberfrugt
 • ½ selleri / 1 bundt bladselleri
 • 6 stk. hønse eller okse bouillon terninger
 • 6 stk. grønsags bouillon terning /(Oscars laver fedtfri bouillonpulver)
 • 1 glas tacosauce


Kryddere med salt, peber, karry, persille efter smag. Evt. chili, hvidløg, Worcestershire. Skær grønsagerne i terninger og dæk det til med vand. Hæld dåserne med tomat i. Kog ved stærk varme i 10 min. Skru ned og lad det simre indtil grønsagerne er bløde. Suppen kan spises når som helst man er sulten. Spis så meget og så tit du har lyst. Suppen giver ikke ekstra kalorier. Jo mere du spiser, jo mere vægt taber du. Fyld en thermoflaske om morgen, hvis du er væk i løbet af dagen.

Hvis suppen spises alene (uden de følgende næringsstoffer), vil du komme til at lide af fejlernæring.

 • 1. dag: Al slags frugt, på nær bananer. Honningmelon og vandmelon har mindre kalorier end de fleste frugter. Spis kun suppe og frugt. Drikke varer er usødet te, tranebær juice eller vand.
 • 2. dag: Alle slags grønsager. Spis til du er mæt af alle slags friske, rå eller frosne grønsager. Prøv at spise grøntbladet grønsager (uden dressing), og hold dig langt fra tørrede bønner, ærter og majs. Spis grøntsager sammen med suppen. Ved aftenstid på denne dag, beløn dig selv med en stor bagt kartoffel med smør. Spis ingen frugt.
 • 3. dag: Spis så meget suppe, frugt og grøntsager som du har lyst til. Ingen bagt kartoffel.

Hvis du har fulgt anvisningerne for de 3 dage og ikke har snydt, har du tabt fra 2½ - 3½ kilo.

 • 4. dag:  Bananer og skummetmælk (eller soyamælk). Spis 3 bananer og drik mest muligt vand denne dag, sammen med suppen. Bananer og mælk har mange kalorier og kulhydrater. Erstat gerne nogle af bananerne med Avocado. Netop denne dag har din krop brug for kalium, kulhydrater, proteiner og kalcium for at mindske trangen til søde sager.
 • 5. dag: Oksekød / kalvekød (kylling eller fisk) og tomater. Så meget som 3-500 gram kød og en dåse tomater eller 5-7 friske tomater i dag. Prøv at drikke mindst 6-8 glas vand for at skylle urinsyren ud af kroppen. Spis suppe mindst en gang i dag.
 • 6. dag: Oksekød / kalvekød og grønsager. Spis al det oksekød og grøntsager du har lyst til i dag. F.eks. 2-3 steaks sammen med grøntbladede grøntsager – men ingen bagt kartoffel. Spis suppe mindst en gang i dag.
 • 7. dag: Brune ris, usødet frugtjuice og grøntsager. Igen – spis så meget du har lyst til. Spis suppe mindst en gang i dag.

Hvis du ikke har snydt med diæten, vil du efter 7 dag have tabt fra 3½ - 8 kilo.
Hvis du har tabt mere end 7 kilo, hold da en pause i 2 hele dage før du starter diæten igen fra dag 1.
Denne 7 dages spiseplan kan bruges så tit du har lyst. Hvis du følger den korrekt vil den rense dit system for urenheder og give dig en følelse af velværd, du ikke har følt før.
Efter kun 7 dage af dette program, vil du have masser af energi. Fortsæt med denne diæt så længe du har lyst og så længe du mærker forskellen.
Denne diæt er hurtig, fedtforbrændende og hemmeligheden er, at du forbrænder flere kalorier end du indtager.
Du må ikke drikke alkoholiske drikke på noget tidspunkt p.g.a. fjernelsen af fedtdepoter i dit system. Du skal have afsluttet diæten mindst 24 timer før indtagelse af alkohol.
Da hver enkelt persons fordøjelsessystem er forskellig, har den forskellig effekt på den enkelte. Efter 3. dag vil du have mere energi end da du begyndte – hvis du ikke har snydt. Efter du har været på diæten flere dage, vil du opdage at din afføring har ændret sig. Spis en kop fiberklid.
Selv om du må få kaffe på denne diæt, vil du opdage, at du ikke mangler koffein efter 6. dag.
Vigtigt, klart nej ingen brød, ingen alkohol, ingen sodavand – heller ikke lightprodukter.
Hold dig til vand, usødet te, sort kaffe, usødet frugtjuice, tranebærjuice og skummetmælk.
”Basis – Fedt Forbrændings Suppen” kan spises når som helst du føler dig sulten. Spis så meget af suppen som du har lyst til. Husk at jo mere du spiser af den, jo mere taber du dig.
Intet stegt mad eller brød.
Du kan spise kogt eller ovnstegt kylling i stedet for rødt kød. (Absolut ingen skind på kyllingen). Hvis du foretrækker det, kan du erstatte kødet med kogt fisk på en af kød dagene. Du har brug for høje protein tal i kødet de andre dage.
Hvis du tager lægeordineret medicin, vil det ikke skade denne diæt. Fortsæt diæten så længe du ønsker og mærker forskellen mentalt og fysisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar