mandag den 21. april 2014

Farvede æg

Et forsinket "Glædelig Påske".
Her kommer lige en sjov opskrift, som passer perfekt til påskebordet, og som alle vil snakke om. Farvede æg.

Det skal du bruge:
  • Hårdkogte æg
  • Vand
  • Eddike
  • Farve
  • Creme fraise
  • Salt + peber
  • Kaviar
  • Rejer
  • Benfri sild
  • Purløg

Sådan gør du:
  • De hårdkogte æg pilles og halveres.
  • Æggeblommerne kommes i en skål, som blandes med lidt creme fraise, salt, peber og purløg.
  • Fyld et par glas halvt op med vand, og tilsæt 2 spsk. eddike samt den/de ønskede farver.
  • Fordel de halve æggehvider i glassene, og lad dem stå i ca. 10 min.
  • Når æggehviderene har taget farve, hældes vandet fra og de lægges på fad.
  • Fyld æggblommeblandingen ned i æggehviderne og pynt med rejer, benfri sild og kaviar.
  • Velbekomme!

2 kommentarer:

  1. Hej Louise
    Er det alm. frugtfarve du bruger til æggene:)

    SvarSlet