Det skal du bruge:
- 500 g smør
- 700 g mel
- 300 g flormelis
- 2 æg
- 300 g chokolade
Sådan gør du:
- Skær smørret i tern og kom det i en stor skål.
- Mål mel og flormelis af og læg det over smørret.
- Lad skålen stå 30 min. så smørret kan blive blødt. Hak chokoladen fint i mens.
- Kom æggene ned til smør-mel-flormelis og delt dejen godt.
- Kom det hakkede chokolade i skålen, og bland det ind i dejen.
- Saml dejen til ruller og læg dem på et fad, som kan komme i køleskabet.
- Lade rullerne stå et par timer, eller til dagen efter.
- Skær dem ud i den tykkelse du ønsker.
- Bag dem i ca. 7-10 min. ved 180-200 grader.
- Velbekomme!
- P.s. de er meget vanedannende! :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar