Til 4 personer
Det skal du bruge:
- 6 modne nektariner
- 1 spsk. honning
- 2 tsk. kokosolie
- 250 g mascarpone (jeg brugte skyr)
- 2 spsk. honning
- 1 tsk. ren vaniljepulver (jeg brugte lidt vaniljeessens)
- 4 spsk. usaltede pistacienødder
Sådan gør du:
- Halver nektarinerne og fjern stenene.
- Nektarinerne blandes med honning og kokosolie.
- Læg dem med skindsiden nedad, på en bradepande med bagepapir, eller i et fad.
- Bag dem i ca. 20-25 min. på 175 grader.
- Rør mascarpone sammen med vanilje og honning, og hak pistacienødderne.
- Anret de afkølede naktariner med creme og pistacienødder.
- Velbekomme!
Høhø... Afkælede nektariner. Klør du dem lidt på skralden imens eller? :D
SvarSletMan skal altid huske at hygge lidt om sine frugter ;) hæhæ
Slet