lørdag den 4. juli 2015

Bountybar

Halvelen af ingredienserne i denne opskrift er kokos, så det kan det vidst ikke blive mere bounty agtigt ;-)

Det skal du bruge:
  • 1 dåse kokosmælk (hvis du ønske den mest mulig sunde version, så kig efter et lav kulhydratindhold på kokosmælken)
  • 275 g kokosmel
  • 3 spsk. med top kokosolie
  • 12 dadler
  • 1-2 spsk. flydende honning
  • 3 plader 70% chokolade



Sådan gør du:
  • Kokosolie smeltes langsomt i en gryde.
  • Kokosmælk, dadler og honning tilsættes.
  • Blend denne masse med en stavblender, for at få dadlerne "rørt ud". (Du kan også vælge at blende dadlerne for sig, og så tilsætte dem som puré.)
  • Varm blandingen en smule op og rør rundt. Tilsæt kokosmel.
  • En firkantet form beklædes med papir, og massen kommes her i.
  • Stil formen i køleskabet et par timer.
  • Når massen har sat sig, smeltes chokolade over vandbad.
  • Skær massen ud i passene størrelser, og vend dem i den smeltede chokolade.
  • Sæt de overtrukket stykker bounty på køl og vent ca. 30 min. (Nydes bedst iskold!)
  • Velbekomme!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar