Det skal du bruge:
- 2 pakker Langelænder brunchpølser
- 1 blomkålshoved
- 8 æg
- 4 spsk. græsk yoghurt
- 4 spsk. (med top) HUSK
- 3 dl havregryn
- 1 dl sesamfrø
- 1/2-1 dl hørfrø
- 2 håndfulde revet ost (jeg brugte fint revet parmesanost, det var hvad vi lige havde)
- 4 tsk. sigtet bagepulver
- 1 tsk. salt
- Peber - et drys
- Paprika - et drys
Sådan gør du:
- Blend havregryn i en foodprocessor. Kom det i en stor skål, og sigt bagepulver her i. Kom HUSK, sesamfrø, hørfrø, salt, peber og paprika her i og bland det.
- Blend blomkålen i en foodprocessor og kom det ned i den store skål til havregryn, frø osv. Kom æg, yoghurt og ost i skålen. Pisk det hele godt sammen.
- Lad dejen stå at trække i 10 min. (bare på bordet). Tænd ovnen på 200 grader, og gør to bageplader klar med bagepapir.
- Kom en klat dej i hånden og flad den en smule ud. Læg en pølse i midten, og læg dejen rundt om. Læg den på bagepladen og fortsæt til du har fyldt en plade. Vask hænder og drys evt. med sesamfrø. Bag dem i 30-35 min. måske lidt mere, men så skru evt. lidt ned for temperaturen, 175 grader. Hold øje med dem. De skal gerne have en mørk farve, men ikke brænde på ;-)
- Nydes bedst afkølet og med ketchup.
- Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar