torsdag den 15. august 2013

Chokoladepavlova

Dette er ikke opskriften, på bare en "almindelige" pavlova. Dette er opskriften på en chokoladepavlova! En pavlova er en slags marengs masse. Rigeligt med sukker.
Det skal du bruge:
  • 6 æggehvider.
  • 300 g sukker.
  • 3 spsk. kakaopulver.
  • 1 tsk. eddike.
  • 65 g mørk chokolade, fint hakket.
Til toppen:
  • Fløde / cremefine til pisk.
  • Hindbær / blåbær.
  • Chokoladespåner.

Sådan gør du:
  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Pisk æggehvider.
  • Tilsæt en skefuld sukker ad gangen.
  • Tilsæt resten af ingredienserne.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir.
  • Form dejen til en cirkel på bagepladen.
  • Put den i ovnen og skru straks ovnen ned til 150 grader.
  • Bag pavlovaen i 45 min.
  • Lad den køle helt af.
  • Pisk fløden og fordel ud over pavlovaen.
  • Pynt med friske bær og chokoladespåner.

1 kommentar: