torsdag den 17. oktober 2013

Madblogs

Her kan du se nogle af de madblogs og bloggere, som jeg følger her i blogland:

Ditte fra The Food Club
Ditte laver altid spændende retter i køkkenet. Hendes billeder er så flotte og inspirerende, så man straks handler ind og hoppe i køkkenet, for at gøre hende kunsten efter. Hun er forfatter bag succes kogbogen Salater fra The Food Club. Jeg elsker bogens layout, alle de flotte billeder og selvfølgelig opskrifterne. Hvis man går død i de samme salater, så er Dittes bog et rigtig godt køb. Bogen er delt op efter farverne på frugter og grøntsager. Farverne fortæller nemlig en helt masse spændende ting om råvaren. Nemlig hvilke vitaminer og mineraler der gemmer sig i dem. Du kan bl.a. købe bogen her: Saxo.com/dk


Ditte har fortalt på sin blog, at hun til næste år kan kalde sig forfatter til endnu en bog. Den nye bog har opskrifter på søde sager. Kager, desserter, tærter og meget mere. Jeg glæder mig heeeeelt vildt meget! Tjek Dittes blog hvis du savner idéer og inspiration. Ditte laver alt fra morgenmad, frokost, aftensmad, dessert og snacks.
The Food Club.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anne fra Anne au Chocolat
Anne er en sand chokoladedronning. Hendes hjerte tilhøre nemlig konge-produktet over dem alle: CHOKOLADE. Der er næsten ikke det måltid, hvor Anne ikke kan trylle chokolade ind. Det er ret sejt og beundringsværdigt. 
Anne har også været på Sit livs (chokolade)eventyr. Hun rejste til Brasilien for at besøge en vaskeægte økologisk kakaofarm. Jeg gad godt at besøge en kakaofarm. 
Anne er for tiden, i samarbejde med en anden chokolade elsker, Maja fra Chocolat.dk, i gang med at lave en chokoladekogbog. Bogen kommer til næste år, og den skal nok blive et hit! Tjek Annes herlige opskrifter, på hendes chokolade-blog Anne au Chocolat.


Dulcey blondies med pekannødder  Mynteis med chokostykker Sunde bananer, kakaonibs, pistacier og kanelskyr  


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Joy fra Joy the Baker. 
Joy er en amerikansk blogger og bager, som står bag rigtig mange spændende opskrifter. Hun elsker chokolade og kager, hvilket man finder ud af, når man kigger hendes opskrifter igennem. 
Joy har skrevet kogebogen Joy the Baker Cookbook: 100 Simple and Comforting Recipes 
Her er et par af de opskrifter Joy står bag, som jeg en dag skal prøve:
Roasted Strawberry Buttermilk Cake
Peach Cobbler Scones
Peach Blueberry Pie
Fresh Fig And Almond Breakfast Cake

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tjek de fine blogge og bloggere ud! :)2 kommentarer:

  1. Jeg har lige fundet din blog, så nu har du en fast læser mere.

    Glæder mig til at læse med :-)

    SvarSlet