fredag den 7. februar 2014

Pulled chicken

Kender du pulled pork? (Hvis du ikke gør, så ser at få smagt det!)
Kender du så også pulled chicken?

Pulled chicken er præcis som pulled pork - på nær en ting.  Den eneste forskel der er, er kødet.
Pulled chicken, bliver som pulled pork, dejlig trævlet, mørt og lækkert.

Det skal du bruge:

  • Kyllingfileter
  • Lidt olie
  • 2-4 fed hvidløg
  • Masser af blandet krydderier
  • 2- spsk. brun farin

Sådan gør du:
  • Lav en krydderiblanding:
  1. Salt
  2. Peber
  3. Paprika
  4. Karry
  5. Kebab
  6. Gurkemeje
  7. Chiliflager
  8. Rosmarin
  9. Ingefærspulver
  10. Hvidløgspulver
  11. Brun farin
  • Kom olie i et ovenfastfad og drys lidt at krydderiblandingen i.
  • Mas/mos/hak et par hvidløg og læg i bunden.
  • Masser kyllingerne med olie og krydderier.
  • De skal være godt dækket til.
  • Læg de sidste hvidløg øverst.
  • Pak fadet ind i film og stil kyllingerne i køleskabet i mindst et døgn.

  • Efter 1-2 døgn tages fadet ud. 
  • Stil ovnen på ca. 150 grader og stil fadet ind.
  • Nu skal kyllingen bare hygge sig de næste par timer (2-3)
  • Hæld lidt vand ved.
  • Spis kyllingen i burgerboller med coleslaw eller andet.
  • Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar