Det skal du bruge:
- 4 æbler (gerne forskellige)
- 2 æg
- 150 g sukker
- 50 g becel
- 3/4 dl mælk
- 100 g fuldkornshvedemel
- 60 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vanillesukker
- Lidt kanel og kanelsukker
Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 200 grader.
- Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær æblerne i små tern og læg dem i en skål med koldt vand.
- Pisk æg og sukker til en luftig "æggesnaps".
- Bland smør og mælk i æggesnapsen og pisk blandingen.
- Mel, bagepulver og vanillepulver blandes i en skål for sig. Derefter vendes det i æggeblandingen.
- Hæld vandet fra æblerne og lad dem dryppe af.
- Kom dejen i en springform, som er gjort klar med et stykke bagepapir.
- Drys toppen af kagen med lidt kanel.
- Fordel æblerne jævnt ud over dejen.
- Drys toppen/æblerne med lidt kanelsukker.
- Bag kagen midt i ovnen i ca. 30 min.
- Nydes med lidt cremefraise.
- Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar