Kender du så også pulled chicken?
Pulled chicken er præcis som pulled pork - på nær en ting. Den eneste forskel der er, er kødet.
Pulled chicken, bliver som pulled pork, dejlig trævlet, mørt og lækkert.
Det skal du bruge:
- Kyllingfileter
- Lidt olie
- 2-4 fed hvidløg
- Masser af blandet krydderier
- 2- spsk. brun farin
Sådan gør du:
- Lav en krydderiblanding:
- Salt
- Peber
- Paprika
- Karry
- Kebab
- Gurkemeje
- Chiliflager
- Rosmarin
- Ingefærspulver
- Hvidløgspulver
- Brun farin
- Kom olie i et ovenfastfad og drys lidt at krydderiblandingen i.
- Mas/mos/hak et par hvidløg og læg i bunden.
- Masser kyllingerne med olie og krydderier.
- De skal være godt dækket til.
- Læg de sidste hvidløg øverst.
- Pak fadet ind i film og stil kyllingerne i køleskabet i mindst et døgn.
- Efter 1-2 døgn tages fadet ud.
- Stil ovnen på ca. 150 grader og stil fadet ind.
- Nu skal kyllingen bare hygge sig de næste par timer (2-3)
- Hæld lidt vand ved.
- Spis kyllingen i burgerboller med coleslaw eller andet.
- Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar