tirsdag den 18. marts 2014

Pærekage

Skift det klassiske valg af æbler ud med en omgang pærer.
Det skal du bruge:
  • 90 g blødt smør
  • 90 g rørsukker
  • 3 æg
  • 40 g hvedemel
  • 80 g fuldkornsmel
  • 50 g havregryn
  • ½ tsk. bagepulver
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • Citronskal
  • 2-3 pære uden kernehus, skåret i 4 eller 8
  • Mandelflager og knas
Sådan gør du:
  • Tænd ovnen på 160 grader.
  • Pisk blødt smør og sukker sammen i en skål.
  • Tilsæt æg, hvedemel, fuldkornsmel, havregryn, bagepulver, vaniljepulver og citronskal og pisk dejen godt sammen.
  • Kom dejen i en form som er smurt eller der er bagepapir i.
  • Fordel pærerne rundt på dejen.
  • Drys med mandler og kom kagen i ovnen.
  • Bag den i 35-40 min. til den er gylden.
  • Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar