Note: I Janes opskrift står der, at man skal stege kyllingen. Jeg kogte min kylling. Jeg ændre også lidt på pynten, da jeg ikke kan lide koriander. ;)
Det skal du bruge:
4 personer
Kylling
- 600 g kyllingfilet (kog kyllingen i en gryde med lidt salt og en bouillonterning.)
Cremet peanutsauce
- 1-2 tsk. karrypasta (farve og mængde efter behag. (Jeg har brugt den grønne)
- 2 dl kokosmælk
- 2 dl piskefløde
- Saft af ½ lime
- 2 spsk. soja
- 4 spsk. peanutbutter (creamy eller smooth)
- Salt og peber
- Kokosolie
Pynt
- 2 forårsløg
- 1 æble
- Skal af 1 lime
- 1 håndfuld usaltet peanuts
Tilbehør
- Blomkålsris - 1 blomkål
Sådan gør du:
- Kog kyllingen. Lad den køle lidt af inden du skærer den i små tern.
- I en gryde varmes lidt kokosolie op. Karrypastaen tilsættes. Lad det riste lidt.
- Kokosmælk, fløde, limesaft, soja og peanutbutter tilsættes. Rør til saucen er ensartet og har en cremet konsistens.
- Kom de kogte kyllingtern i saucen.
- Smag til med salt og peber, og lad det simre lidt.
- Hak æblet og peanuts i små stykker. Vend det sammen i en skål med limeskal.
- Kom kylling/peanutsauce i et fad og pynt med æble/peanuts/limeskal.
- Riv blomkålen og kom det i en skål - jeg serverede dem bare sådan, men man kan hælde kogende vand på, hvor så man efter 3 minutter hælder det fra gennem en sig. Det er op til dig, om du vil have dem varme eller kolde/stuetemperatur ;)
- Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar