Det skal du bruge:
- 750 g kylling (kog det i en gryde med lidt salt og en bouillonterning.)
- 6 gulerødder
- 1-2 pastinak
- 2 løg
- 600 g frosne ærter
- 1 dåse kokosmælk
- Salt, peber, karry
Sådan gør du:
- Kog først kyllingen for sig.
- Skræl og hak løg, gulerødder og pastinak.
- Kom lidt becel i en gryde og svits grøntsagerne.
- Kom salt, peber og godt med karry i gryden.
- Skær den kogte kylling i små tern og kom det i gryden.
- Kog vand og hæld over. Vand så det lige dækker.
- Tilsæt kokosmælken. Rør godt rundt og smag til.
- 10-15 min. inden retten serveres kommes ærterne i.
- Spis retten med ris til.
- Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar