torsdag den 1. maj 2014

Champignonsuppe

Vores køleskab rummede forleden en masse bakker af champignoner. Men hvad skulle alle de champignoner bruges til? De fleste blev vasket, hakket og svitset i en gryde, med en masse andre lækre ting. Massen blev blendet og bum, champignonsuppe stod klar.
Det skal du bruge:
  • Champignon
  • Rødløg
  • Chili
  • Bouillonterning + vand
  • Milda, creme fine eller fløde
  • Salt, peber, paprika... andet smag man ønsker.

Sådan gør du:
  • Hak løg og svits i en gryde.
  • Tilsæt hakkede champignoner og lad dem "falde i størrelse".
  • Kog vand og hæld det i gryden.
  • Tilsæt en bouillonterning, salt, peber og paprika.
  • Lad det hele simre i 5-10 min.
  • Hæld milda/creme fine/fløde i suppen og belend suppen.
  • Farven er ikke den pæneste, men smagen er fantastisk.
  • Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar