mandag den 28. april 2014

Marmeladesnegle

Edu træt af snegle med kanel. Prøv disse lavet på fuldkornsmel. I midten gemmer sig marmelade, som gør alle folk glade. :-)
Det skal du  bruge:
  • 2½ dl mælk
  • 25 g gær
  • 1 spsk. rapsolie
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. kardemomme
  • 25 g sukker
  • 110 g fuldkornsmel
  • 250-70 g hhvedemel
  • Din ynglings marmelade

Sådan gør du:
  • Lun mælken. Hæld mælken i en skål og opløs gæren.
  • Salt, sukker, kardemomme og olie røres i.
  • Melet æltes i.
  • Dejen dækkes til og sættes til hævning et lunt sted i 1 time.
  • Tænd ovnen på 175 grader.
  • Rul dejen ud til en rektangel og smør marmelade på.
  • Rul dejen til en pølse og skær dejen til snegle.
  • Sneglene sættes på en bageplade med bagepapir, hvor efter de kommes i ovnen og bager i 20 min.
  • Pynt dem evt. med glasur når de er kølet af.
  • Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar