fredag den 5. juli 2013

Fiskefrikadeller

Her forleden aften fik vi fiskefrikadeller til aftensmad. Min mor og jeg har tilmeldt os en kasse fra Årstiderne, som kommer hver mandag, med aftensmad til 5 dage. Den ene dag stod den på fiskefrikadeller. De skulle laves ud af en lille bitte torskefilet, 1 æg og salt. Min mor og jeg kunne ikke se det spændende i disse deller, så vi valgte at peppe dem lidt op. Vi tog i brugsen og købte ½ kg fiskefars af laks og torsk. Hakkede lidt persille, og fik så meget fisk som muligt, ud af den lille filet. Blandede det hele sammen, tilføjede lidt salt og peber, og resultatet blev til lækre fiskefrikadeller. Min søster (som normalt hader fiskefrikadeller) var vilde med dem. En succes!

Det skal du bruge:
  • ½ kg fiskefars (eventuelt laks og torsk)
  • 1 bundt persille
  • Salt og peber
  • (1 pakke torskefilet. Kan undlades. Vi brugte den, da vi nu havde fået den til frikadaller ;))
  • Citron og remoulade til siden


2 kommentarer:

  1. Skønt med en madblog med lette overskuelige retter ;) Jeg skal da helt sikkert prøve flere af dine opskrifter - især det der guf guf daddelslik :)))

    Glæder mig til at blive inspireret fremover ;)

    Smil

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak det er jeg virkelig glad for! :)
      jeg håber, at jeg kan gøre det så nemt som muligt, ellers kan man hurtig miste interessen.
      knus Louise

      Slet