Det skal du bruge:
- 1 Røget makrel
- 1 pose dild
- 1 salathoved
- ½ pose nye kartofler
- 1 pakke friske bønner
- 2 fed hvidløg
- yoghurt eller creme fraise
- salt + peber
Sådan gør du:
- Vask kartoflerne og sæt dem over at koge i saltet vand.
- Nib bønnerne og skær dem over på midten. Skær hvidløget i skiver. Put bønner og hvidløg i en si og sæt dem til at dampe over gryden, hvor kartoflerne koger. Bønnerne skal ikke blive helt bløde, de skal have lidt bid i sig.
- Hak salat og dild og kom det i en skål.
- Fjern hovedet og benene fra makrellen, og skær det i små stykker. Kom det i skålen med salat og dild.
- Bland lidt salt og peber i yoghurt eller creme fraise.
En dejlig ny forfriskende måde, at spise røget
SvarSletmakrel på ;o)
Kh Lene
Det må prøves :)
SvarSletSmil