Det skal du bruge:
- 1 dåse kokosmælk (350 g)
- 1 dåse vand (Brug kokosmælkdåsen. (350 g))
- 2 dl basmati ris
- Skal fra 1 appelsin
- 3 tsk. brun farin
- Lidt salt
- 1 drys vaniljepulver
Tilbehør:
- I en gryde, på medium varme tilsættes vand, kokosmælk, ris, appelsinskal, salt og sukker.
- Bring det i kog og lad det simre ved lav/svag varme med låg.
- Kog i omkring 15 min. til risene har opsuget væsken.
- Fjern fra varmen og tilsæt vanilje.
- Lad risene køle helt af inden de serveres.
- Hvis de har opsuget rigtig meget, og blandingen ser meget fast ud, så tilsæt noget cremefine/milda/fløde et eller andet, så det har en lidt cremet konsistens.
- Læg en skefuld af de kolde ris i et glas, og læg appelsinmarmelade oven på, og så lidt flere ris.
- Skær appelsinen i små stykker og læg dem på toppen af desserten.
- Velbekomme.
TIP: Pisk cremefine til pisk/fløde til skum, og vend det i ris-blandingen. På den måde blive det lidt som risalamande. Denne version er mere mig. :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar