Det skal du bruge:
- 150 g mandler
- 2 tsk. kakaopulver med top
- 20 dadler
- 100 g havregryn
- 2-3 spsk. kokosolie, den uden samg
- Et lille bitte drys salt
Frosting/glasur
- 15 dadler
- 2 tsk. kakaopulver
- 1 spsk. kokosolie
- 1 spsk. vand
- ½-1 tsk. pulverkaffe, Nescafé
Sådan gør du:
- I en foodprocessor køres mandler for sig i et godt stykke tid. Skrab endelig mandelmassen af siderne og kør det igen.
- Kom kakaopulver og salt ned til mandelmassen, og kør et stykke tid, hvorefter det kommes i en skål.
- I foodprocessoren kommes nu havregryn. De køres først kort for sig, til de er blevet til smuldre. Herefter kommes dadlerne i og blandingen køres sammen.
- Kom mandelmassen op i foodprocessoren og tilsæt kokosolien.
- Det hele skal blandes godt sammen.
- En lille bradepande eller anden lille firkantet form beklædes med madpapir.
- Massen kommes i formen og trykkes ud og flad med dine fingre Du kan eventuelt bruge bagsiden af en ske til at glatte den ud.
- Stil kagen i køleskabet mens du laver frosting.
- I foodprocessoren kommes alle ingredienserne ned i, og det hele køres godt rundt.
- Konsistensen skal være glat og glasur-agtig.
- Smør glasuren på brownien og stil den på køl inden den servers.
- Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar