tirsdag den 8. april 2014

Raw Brownie med Mokka frosting

Nu kommer der endelig en ny opskrift på en Raw Cake. Denne gang er det dog en dejlig kakaosag, nemlig en brownie! Kagen her er slet ikke bagt, derfor navnet Raw. Jeg har endda fundet frem til en salgs frosting/glasur, som er lavet med et par af de samme ingredienser, som der er brugt til brownien. Så hvis du vil prøve noget nyt, så er det her helt klart den her brownie du skal prøve.

Det skal du bruge:
  • 150 g mandler
  • 2 tsk. kakaopulver med top
  • 20 dadler
  • 100 g havregryn
  • 2-3 spsk. kokosolie, den uden samg
  • Et lille bitte drys salt
Frosting/glasur
  • 15 dadler
  • 2 tsk. kakaopulver
  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 spsk. vand
  • ½-1 tsk. pulverkaffe, Nescafé 


Sådan gør du:
  • I en foodprocessor køres mandler for sig i et godt stykke tid. Skrab endelig mandelmassen af siderne og kør det igen.
  • Kom kakaopulver og salt ned til mandelmassen, og kør et stykke tid, hvorefter det kommes i en skål.
  • I foodprocessoren kommes nu havregryn. De køres først kort for sig, til de er blevet til smuldre. Herefter kommes dadlerne i og blandingen køres sammen.
  • Kom mandelmassen op i foodprocessoren og tilsæt kokosolien.
  • Det hele skal blandes godt sammen.
  • En lille bradepande eller anden lille firkantet form beklædes med madpapir. 
  • Massen kommes i formen og trykkes ud og flad med dine fingre Du kan eventuelt bruge bagsiden af en ske til at glatte den ud.
  • Stil kagen i køleskabet mens du laver frosting.
  • I foodprocessoren kommes alle ingredienserne ned i, og det hele køres godt rundt.
  • Konsistensen skal være glat og glasur-agtig. 
  • Smør glasuren på brownien og stil den på køl inden den servers.
  • Velbekomme!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar