Det skal du bruge:
- 1 pakke hakket kalv og svin
- 1 courgette
- 6-8 gulerødder
- 1 pose frikalet med dansk smag
- 1 løg
- Salt
- Peber
- Chiliflager
- 2-2½ dl vand
- Havregryn
HUSK: (Når du har rørt farsen, så start med at steg en frikadelle. Smag på den, og vurder om der skal mere salt, peber eller chili i resten af farsen.)
Sådan gør du:
- Kom farsen op i en stor skål.
- Vask, skræl (gulerod og løg) og riv/hak grøntsagerne. Tilsæt dem til farsen.
- Kom frikalet i, og tilsæt vand.
- Kom salt, peber og chiliflager i farsen.
- Hvis du synes at farsen er ret våd, så tilsæt havregryn. Dog ikke for meget. Det er en vurderings sag ;).
- Lad farsen trække overdækket i køleskabet, i så lang tid som muligt. Helst en time.
- Varm en pande godt op. Kom becel på panden, og læg en frikadelle på. Når den er færdig, så smager du på den, og vurder smagen.
- Når smagen er der kører du bare løs med at stege frikadeller.
- Spis dem eventuelt med kartofler og kogte grøntsager. Eller med en skrive rugbrød.
- Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar