Der bliver omkring 20 muffins.
Det skal du bruge:
Skål 1 (tørre ingredienser):
- 675 g mel
- 155 g havregryn
- 20 g hørfrø
- Et drys kardemomme
- 2 1/4 tsk. bagepulver
- 1/4 tsk. salt
Skål 2 (en stor skål. Her skal det hele samles i):
- 150 g blødt smør (becel)
- 175 g sukker
- 1 tsk. vaniljesukker/pulver
- 4 æg
Skål 3:
- 1 pose frosne blåbær
- lidt mel
- Tænd ovnen på 200 grader
- Bland de tørre ingredienser (skål 1) godt sammen, og stil skålen til side.
- Put blåbær i en skål (skål 3) og drys lidt mel over. De skal lige være dækket over, men stadig ikke for meget mel.
- (Skål 2) Pisk smør med sukker. Tilsæt vanilje og æg - et æg ad gangen.
- Tilsæt halvdelen af de tørre ingredienser (skål 1) til skål 2 og bland rundt.
- Tilsæt kærnemælken.
- Kom resten af de tørre ingredienser i skålen.
- Tilsæt blidt blåbær til dejen, og vend dem forsigtigt rundt.
- Put dejen i muffinsforme. (Jeg brugte de store, som kan stå selv).
- Bag dem i 15-20 min. Husk at tjekke, om de er klar. Der skal ikke hænge dej på gaflen eller andet, når du stikker i dem.
- Velbekomme.
De smager fantastisk godt... uhmmmmm
SvarSletkh Lene