Det skal du bruge:
- 3 dl piskefløde
- 6 pasteuriserede æggeblommer (3 bægre)
- 75 g sukker
- korn af 1 stang vanilje
- 2 dl saltede peanuts
- 50 g god mørk chokolade.
Sådan gør du:
- Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt over vandbad.
- Kom de saltede peanuts i, og rør rundt.
- Hæld dem ud på en bageplade med bagepapir, og skil dem ad med gaffel.
- Stil dem køligt, til chokoladen et stivnet.
- Pisk fløden stiv.
- Pisk æg, sukker og vaniljekorn samme. Tykt og lyst.
- Vend æggemassen i flødeskummen. (Vær forsigtig. Lette tag)
- De chokoladeovertrukket peanuts blandes i.
- Hæld massen i en beholder, som kan tåle at komme i fryseren.
- Frys massen i mindst 5 timer.
- Der skal ikke røres i det eller noget.
- Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar