Husk at lave den i god tid, da den skal stå på køl og stivne i et par time, inden at den kan spises.
Der bliver ca. 3-4 glas alt efter glasenes størrelse.
Det skal du bruge:
Mousse:
- 1 dåse kokosmælk
- 120 g dadler
- ½ knivspids salt
- 4 tsk. kakaopulver med top
- 1 godt drys vaniljepulver
- 3 blade husblas
Vaniljecreme:
- 1 pakke mascarpone
- Vaniljepulver
- Vaniljeessens
- Sød
Pynt:
- Kokosmælk og dalder kommes i en gryde, og sættes på svag-middel varme. (Det skal ikke koge)
- Kakao og vanilje tilsættes gennem en sigte. Tilsæt salt.
- Blend massen. Eventuelt med en stavblender.
- Læg husblas i koldt vand. Når husblassen er "klar", kommes det op i gryden og røres ud i.
- Giv det et kort opkog.
- Fordel moussen i glas, og sæt dem på køl i et par timer.
- Rør alle ingredienserne sammen til vaniljecremen. Smag den til med sød og vanilje.
- Rist mandler og hasselnødder på en tør pande. Lad dem køle af inden du hakker dem.
- Når chokolademoussen har sat sig og er kold, lægges vaniljecremen oven på.
- På toppen kommes de ristet mandler og hasselnødder.
- Velbekomme.
Haha... Ååh nej, ikke igen! Jeg gad virkelig godt sætte tænderne i en portion, modsat den rugbrødsmad som jeg skal sætte tænderne i omlidt :S
SvarSletBONUSINFO: Det koreord jeg skulle skrive af, for at kunne poste en kommentar hed endda Lkage + nogle tal. Det er sku' ikke i orden! :(
SvarSletHahaha :D Åhh haa beklager. Du må hoppe i det søde køkken, og prøve dine ting af ;)
SletBONUSINFO: Den smagte såååå godt!
Lyder som en god kombination - kokos og chokolade er jo et skønt match (:
SvarSlet- Anne
Det er nemlig en god kombination, men her kan man ikke smage kokossen, da det er chokoladen som det handler om :)
SletLouise