Det skal du bruge:
Bund:
- 2 håndfulde mandler
- 1 bakke dadler
Fyld 1:
- 2 poser rå cashewnødder, uden salt og andet smag. (De skal ligge i vand i mindst 5 timer)
- Saften fra 2 citroner
- 1 vaniljestang
- 2 spsk kokosolie
- 2 spsk honning
Fyld 2:
- Halvdelen af fyld 1
- Hindbær
Sådan gør du:
- Start med at lægge cashewnødderne i vand. De skal stå i vand i mindst 5 timer.
- Bund: Kør mandlerne i en foodprocessor. De må godt have lidt struktur. Fjern sten fra dadler, og kom dem op til mandlerne. Kør massen godt rundt, så den bliver samlet. Fordel massen i en springform. Pres den godt ud, så hele bunden af springformen er dækket til. Stil den i køleskabet mens du laver fyldet.
- Fyld 1: Varm kokosolie og honning sammen (ved lav varme, eller kom det en hurtig tur i mikro ovnen. Alt efter hvor "Raw" du er ;) ). Tilsæt alle ingredienser til fyld 1 i en foodprocessor, og kør det til det er en cremet masse. Smag fyldet til, og tilsæt eventuelt mere citron, honning eller kokosolie. Fordel halvdelen af fyldet over bunden. Resten af fyldet bliver i foodprocessoren til fyld 2.
- Fyld 2: Tilsæt hindbær til resten af fyldet, og kør det godt på foodprocessoren. Kom fyld 2 på resten af kagen. Stil kagen i køleskabet i 1 time inden serveringen.
- Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar