tirsdag den 6. august 2013

Raw cashew cake

Her kommer en opskrift på en Raw Cake. Den smager dejligt, og er en anderledes kage man kunne servere til sine gæster. Kagen har en hård bund, med cremet fyld.
Det skal du bruge:
Bund:

  • 2 håndfulde mandler
  • 1 bakke dadler
Fyld 1:
  • 2 poser rå cashewnødder, uden salt og andet smag. (De skal ligge i vand i mindst 5 timer)
  • Saften fra 2 citroner
  • 1 vaniljestang
  • 2 spsk kokosolie
  • 2 spsk honning
Fyld 2:
  • Halvdelen af fyld 1
  • Hindbær
Sådan gør du:
  • Start med at lægge cashewnødderne i vand. De skal stå i vand i mindst 5 timer.
  • Bund: Kør mandlerne i en foodprocessor. De må godt have lidt struktur. Fjern sten fra dadler, og kom dem op til mandlerne. Kør massen godt rundt, så den bliver samlet. Fordel massen i en springform. Pres den godt ud, så hele bunden af springformen er dækket til. Stil den i køleskabet mens du laver fyldet.
  • Fyld 1: Varm kokosolie og honning sammen (ved lav varme, eller kom det en hurtig tur i mikro ovnen. Alt efter hvor "Raw" du er ;) ). Tilsæt alle ingredienser til fyld 1 i en foodprocessor, og kør det til det er en cremet masse. Smag fyldet til, og tilsæt eventuelt mere citron, honning eller kokosolie. Fordel halvdelen af fyldet over bunden. Resten af fyldet bliver i foodprocessoren til fyld 2.
  • Fyld 2: Tilsæt hindbær til resten af fyldet, og kør det godt på foodprocessoren. Kom fyld 2 på resten af kagen. Stil kagen i køleskabet i 1 time inden serveringen.
  • Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar